loading






przełącz na Menu Magnolia Menu



Sprawdź

Restauracja Magnolia

MENU DEGUSTACYJNE

&

VIN DINER

MENU DEGUSTACYJNE 

(sobota - czwartek)

JESIEŃ 

 

tatar z buraka, orzechy, ser

 

agnolotti, wędzony ser, krem pomidorowy

 

sandacz, kalafior, sos curry

 

jagnięcina, topinambur, suszone morele, szpinak, sos rozmarynowy

 

krem cytrynowy

 

----------

 

MENU DEGUSTACYJNE

JESIENNY PIĄTEK

(piątek)

Tortellini z wędzonym kurczakiem w kremowym rosole z tymiankiem

 

Łosoś marynowany Gravlax, emulsja z pora, grzanki

 

Dynia w pierogach, puree dyniowe,  dynia konfitowana, niebieski ser, migdały, kremowy sos dyniowy 

 

Pierś z kaczki  z czerwoną kapustą, śliwką, babką ziemniaczaną, jarmużem i ciemnym sosem z czerwonego wina i śliwki 

 

 

Creme Brullee 

Aby skorzystać z Menu Degustacyjnego niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji 

Cena menu:

 od 1 do 3 osób:  179 osoba

powyżej 3 osób: 169 osoba  

 
 

MENU DEGUSTACYJNE 

VIN DINER JESIEŃ 

(sobota - czwartek)

 

 

tatar z buraka, orzechy, ser

&

Wine Princess Classic Cadarca 

 

agnolotti, wędzony ser, krem pomidorowy

&

Epicentrum Sarba, Plavaie 

 

sandacz, kalafior, sos curry

&

Corcova Rose

 

jagnięcina, topinambur, suszone morele, szpinak, sos rozmarynowy

&

Bacanta Merlot

 

krem cytrynowy

&

Tokaj Szamorodni sweet

 

----------------------

 

 MENU DEGUSTACYJNE

VIN DINER JESIENNY PIĄTEK

(piątek)

 

Tortellini z wędzonym kurczakiem w kremowym rosole z tymiankiem

&

Bacanta Chardonnay 

 

Łosoś marynowany Gravlax, emulsja z pora, grzanki

&

Epicentrum Aligote, Muscat Ottonel

 

Dynia w pierogach, puree dyniowe,  dynia konfitowana, niebieski ser, migdały, kremowy sos dyniowy 

&

Elesko Pinot Gris

 

Pierś z kaczki  z czerwoną kapustą, śliwką, babką ziemniaczaną, jarmużem i ciemnym sosem z czerwonego wina i śliwki 

&

Bacanta Merlot

 

Creme Brullee 

&

Dios

 

Aby skorzystać z Menu Degustacyjnego niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji 

Cena menu:

od 1 do 3 osób: 299 osoba 

powyżej 3 osób: 279 osoba  

 

Aby skorzystać z 

MENU DEGUSTACYJNE

oraz 

MENU DEGUSTACYJNE VIN DINER

niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji 

mailem:

hotel@DworKombornia.pl

telefonicznie:

+48 13 435 42 89

Rezerwacje przyjmujemy na następujące terminy

Poniedziałek – Czwartek:

- 18:00 

Piątek - Sobota:

- 17:00

- 19:00 

Niedziela:

- 16:00