loading






przełącz na Menu Magnolia Menu



Sprawdź

Restauracja Magnolia

MENU DEGUSTACYJNE

&

VIN DINER

Aby skorzystać z 

MENU DEGUSTACYJNE

oraz 

MENU DEGUSTACYJNE VIN DINER

niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji 

mailem:

hotel@DworKombornia.pl

telefonicznie:

+48 13 435 42 89

Rezerwacje przyjmujemy na następujące terminy

Poniedziałek – Czwartek:

- 18:00 

Piątek - Sobota:

- 17:00

- 19:00 

Niedziela:

- 16:00

 

 

 
 

MENU DEGUSTACYJNE 

VIN DINER 

(sobota)

 

krem z zielonego groszku, groszek,

&

Epicentrum Aligote/Muscat, Girboiu

 

terrina z kaczej nogi, dressing rodzynkowy, prażona cebulka, orzech włoski, winogrono, krem musztardowy

&

Dunaj, Elesko

 

kotlecik rybny z łososia i morszczuka, szpinak, sos maślany z mulami, jajko w koszulce

&

Sauvignion Blanck, Tokaj Portius

 

jagnięcina konfitowana z zielonym puree , brokułami, marynowaną cebulką i sosem z czerwonego wina

&

Cuve Boheme, Corcova

 

cremux czekoladowe

&

Urmos Bor, Gal Pince

 

 

----------------------

 

 MENU DEGUSTACYJNE

VIN DINER PIĄTEK

(niedziela-piątek)

 

Tortellini z wędzonym kurczakiem w kremowym rosole z tymiankiem

&

Bacanta Chardonnay 

 

Tatar z buraka, vignegrete rodzynkowe, orzech włoski, ser feta 

&

Epicentrum Aligote, Muscat Ottonel

 

Sandacz, szpinak, panierowane ziemniaczki, sos z białego wina, masła i muli

&

Elesko Pinot Gris

 

Pierś z kaczki, puree z zielonego groszku, marynowane jabłko, groszek cukrowy, rosti ziemniaczane, sos z czerwonego wina i jabłka 

&

Bacanta Merlot

 

Creme Brullee 

&

Dios

 

 

 

Aby skorzystać z Menu Degustacyjnego niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji 

Cena menu: 299 osoba 

 

 

MENU DEGUSTACYJNE 

(sobota)

 

krem z zielonego groszku, groszek, jajko, marynowana cebulka

 

terrina z kaczej nogi, dressing rodzynkowy, prażona cebulka, orzech włoski, winogrono, krem musztardowy

 

kotlecik rybny z łososia i morszczuka, szpinak, sos maślany z mulami, jajko w koszulce

 

jagnięcina konfitowana z zielonym puree , brokułami, marynowaną cebulką i sosem z czerwonego wina

 

cremux czekoladowe

 

 

----------

 

MENU DEGUSTACYJNE

PIĄTEK

(niedziela - piątek)

Tortellini z wędzonym kurczakiem w kremowym rosole z tymiankiem

 

Tatar z buraka, vignegrete rodzynkowe, orzech włoski, ser feta 

 

Sandacz, szpinak, panierowane ziemniaczki, sos z białego wina, masła i muli

 

Pierś z kaczki, puree z zielonego groszku, marynowane jabłko, groszek cukrowy, rosti ziemniaczane, sos z czerwonego wina i jabłka 

 

Creme Brullee 

 

 

Aby skorzystać z Menu Degustacyjnego niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji 

Cena menu: 179 osoba