Aby skorzystać z
MENU DEGUSTACYJNE
oraz
MENU DEGUSTACYJNE VIN DINER
niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji
mailem:
hotel@DworKombornia.pl
telefonicznie:
+48 13 435 42 89
Rezerwacje przyjmujemy na następujące terminy
Poniedziałek – Czwartek:
- 18:00
Piątek - Sobota:
- 17:00
- 19:00
Niedziela:
- 16:00
MENU DEGUSTACYJNE
VIN DINER
(sobota)
krem z zielonego groszku, groszek,
&
Epicentrum Aligote/Muscat, Girboiu
terrina z kaczej nogi, dressing rodzynkowy, prażona cebulka, orzech włoski, winogrono, krem musztardowy
&
Dunaj, Elesko
kotlecik rybny z łososia i morszczuka, szpinak, sos maślany z mulami, jajko w koszulce
&
Sauvignion Blanck, Tokaj Portius
jagnięcina konfitowana z zielonym puree , brokułami, marynowaną cebulką i sosem z czerwonego wina
&
Cuve Boheme, Corcova
cremux czekoladowe
&
Urmos Bor, Gal Pince
----------------------
MENU DEGUSTACYJNE
VIN DINER PIĄTEK
(niedziela-piątek)
Tortellini z wędzonym kurczakiem w kremowym rosole z tymiankiem
&
Bacanta Chardonnay
Tatar z buraka, vignegrete rodzynkowe, orzech włoski, ser feta
&
Epicentrum Aligote, Muscat Ottonel
Sandacz, szpinak, panierowane ziemniaczki, sos z białego wina, masła i muli
&
Elesko Pinot Gris
Pierś z kaczki, puree z zielonego groszku, marynowane jabłko, groszek cukrowy, rosti ziemniaczane, sos z czerwonego wina i jabłka
&
Bacanta Merlot
Creme Brullee
&
Dios
Aby skorzystać z Menu Degustacyjnego niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji
Cena menu: 299 osoba
MENU DEGUSTACYJNE
(sobota)
krem z zielonego groszku, groszek, jajko, marynowana cebulka
terrina z kaczej nogi, dressing rodzynkowy, prażona cebulka, orzech włoski, winogrono, krem musztardowy
kotlecik rybny z łososia i morszczuka, szpinak, sos maślany z mulami, jajko w koszulce
jagnięcina konfitowana z zielonym puree , brokułami, marynowaną cebulką i sosem z czerwonego wina
cremux czekoladowe
----------
MENU DEGUSTACYJNE
PIĄTEK
(niedziela - piątek)
Tortellini z wędzonym kurczakiem w kremowym rosole z tymiankiem
Tatar z buraka, vignegrete rodzynkowe, orzech włoski, ser feta
Sandacz, szpinak, panierowane ziemniaczki, sos z białego wina, masła i muli
Pierś z kaczki, puree z zielonego groszku, marynowane jabłko, groszek cukrowy, rosti ziemniaczane, sos z czerwonego wina i jabłka
Creme Brullee
Aby skorzystać z Menu Degustacyjnego niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji
Cena menu: 179 osoba