loading


przełącz na Menu Magnolia Menu
 

Sprawdź

 

 

Restauracja Magnolia

MENU DEGUSTACYJNE

&

VIN DINER

Aby skorzystać z 

MENU DEGUSTACYJNE

oraz 

MENU DEGUSTACYJNE VIN DINER

niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji 

mailem:

hotel@DworKombornia.pl

telefonicznie:

+48 13 435 42 89

Rezerwacje przyjmujemy na następujące terminy

Poniedziałek – Czwartek:

- 18:00 

Piątek - Sobota:

- 17:00

- 19:00 

Niedziela:

- 16:00

 

 

 
 

MENU DEGUSTACYJNE 

VIN DINER 

(sobota)

 

Zupa rybna z wędzonym łososiem i mulami

&

Epicentrum Aligote/Muscat, Girboiu

 

terrina z kaczej nogi, dressing rodzynkowy, prażona cebulka, orzech włoski, winogrono, krem musztardowy

&

Dunaj, Elesko

 

Stek z kalafiora w sosie BBQ z jabłkiem i granatem

&

Sauvignion Blanck, Tokaj Portius

 

konfitowana jagnięcina z puree z selera , brokułami,  marynowaną cebulką i sosem z czerwonego wina

 

&

Cuve Boheme, Corcova

 

cremux czekoladowe

&

Urmos Bor, Gal Pince

 

 

----------------------

 

 MENU DEGUSTACYJNE

VIN DINER PIĄTEK

(niedziela-piątek)

 

Tortellini z wędzonym kurczakiem w kremowym rosole z tymiankiem

&

Bacanta Chardonnay 

 

Tatar z buraka, vignegrete rodzynkowe, orzech włoski, ser feta 

&

Epicentrum Aligote, Muscat Ottonel

 

Sandacz, młode ziemniaki, zielona fasolka, pomidor, czerwona cebula

&

Elesko Pinot Gris

 

Pierś z kaczki z kopytkami, karmelizowanymi buraczkami,   brzoskwinią i sosem z czerwonego wina i czereśni 

&

Bacanta Merlot

 

Krem cytrynowy 

&

Dios

 

 

Aby skorzystać z Menu Degustacyjnego niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji 

Cena menu: 299 osoba 

 

 

MENU DEGUSTACYJNE 

(sobota)

 

zupa rybna z wędzonym łososiem i mulami

 

terrina z kaczej nogi, dressing rodzynkowy, prażona cebulka, orzech włoski, winogrono, krem musztardowy

 

stek z kalafiora w sosie BBQ z jabłkiem i granatem

 

konfitowana jagnięcina z puree z selera , brokułami, marynowaną cebulką i sosem z czerwonego wina

 

cremux czekoladowe

 

 

----------

 

MENU DEGUSTACYJNE

PIĄTEK

(niedziela - piątek)

Tortellini z wędzonym kurczakiem w kremowym rosole z tymiankiem

 

Tatar z buraka, vignegrete rodzynkowe, orzech włoski, ser feta 

 

Sandacz, młode ziemniaki, zielona fasolka, pomidor, czerwona cebula

 

 Pierś z kaczki z kopytkami, karmelizowanymi buraczkami,   brzoskwinią i sosem z czerwonego wina i czereśni  

 

Krem cytrynowy

 

 

Aby skorzystać z Menu Degustacyjnego niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji 

Cena menu: 179 osoba