loading

Zapraszam Was do mnie, do mojego świata, do kulinarnych podróży, którymi zainspirowany przygotowałem dla Was dania, którymi chcę się z Wami podzielić.

Marcin Majchrzak

Przystawki

Pikantna zupa rybna 32

Ravioli z homarem47

Grillowany tuńczyk w sezamie45

awokado, mango, arbuz, sałaty

Dania głowne

Turbot, puree z czarną truflą83

bób, pomidor, marakuja

„Lobster Thermidor”99

zapiekany homar, beszamel, sałatka z grillowanej kałamarnicy, brioszka

Sandacz, łosoś69

kalafior, szynka parmeńska, róża

Małże Buchot57

szalotka, białe wino, bagietka

Spaghetti, homar, małże Buchot89

grillowane pomidorki cherry

Jeleń83

boczniak mikołajkowy, czerwona kapusta, kopytka rozmarynowe, grand veneur

Patera owoców morza179

dla 2 osób, bagietka

Deser

Tiramisu27