Kolacja degustacyjna

Kolacja degustacyjna to prawdziwa uczta wrażeń, na które składa się kreowane przez Szefa Kuchni wykwintne menu, złożone z 5 dań degustacyjnych.

Aby skorzystać z kolacji degustacyjnej niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji.
W tym celu prosimy o kontakt mailowy:
hotel@DworKombornia.pl
lub telefoniczny:
13 435 42 89.

Rezerwacje przyjmujemy na następujące terminy:
Poniedziałek – Czwartek: 18:00 
Piątek – Sobota: 17:00 / 19:00 
Niedziela: 14:00 / 16:00

Specjalnością Restauracji Magnolia w Dworze Kombornia są niepowtarzalne Kolacje Vin Diner. To doskonała propozycja, która łączy 5 dań degustacyjnych z idealnie dobranymi winami. Wina są selekcjonowane przez Sommeliera tak, by wraz z potrawą tworzyły nową, kulinarną jakość. Harmonia smaków i aromatów w oprawie klasycystycznych wnętrz czynią z Kolacji Vin Diner ekskluzywną propozycję dla wszystkich Koneserów Dobrych Smaków.

Aby skorzystać z Kolacji Vin Diner niezbędne jest dokonanie wcześniejszej rezerwacji.

(SOBOTA)

Terrina z porem i wędzonym kurczakiem
Kremowa francuska zupa bisque z raków
Risotto z suszonymi borowikami zebranymi w pobliskich lasach
Wolno pieczony schab z sarny, kremowe puree z selera, boczniak z patelni
Panna cotta, pieczony ananas, sos z marakui

(NIEDZIELA – PIĄTEK)

Chrupiąca bagietka francuska wypiekana przez Szefa Kuchni, ubijane domowe słone masło, dworskie smarowidło z dziczyzny, hummus z burakiem
Kremowe cappuccino grzybowe, puszysta pianka z regionalnym serem dojrzewającym „Piast”, puder z borowików zebranych w pobliskich lasach
Sandacz z patelni, puree z kalafiora, sos curry, świeży koperek
Soczysta pierś z kaczki przygotowana francuską metodą Sous-vide, soczewica à la risotto, marynowana dynia z naszego ogrodu, sos ze śliwki węgierki z naszego sadu
Niespodzianka Szefa Kuchni
Cena: 229 zł za osobę

Dedykowana selekcja win i innych alkoholi: 99 zł za osobę. Konieczna jest wcześniejsza rezerwacja stolika.