Regulamin kolacji degustacyjnych
1. Warunkiem potwierdzenia rezerwacji jest przekazanie danych karty kredytowej lub dokonanie płatności zadatku.
2. Wysokość zadatku wynosi 30% wartości zamówienia tj: cena wybranego menu * ilość osób * 30%.
3. Płatność zadatku można dokonać w jednej z niżej wymienionych sposobów:
a) poprzez przekazanie danych karty kredytowej *wypełnienia formularza mail order form w celu dokonania preautoryzacji,
b) poprzez dokonanie wpłaty gotówką na recepcji hotelu,
c) dokonanie przelewu z tytułem: numer rezerwacji + imię i nazwisko na konto nr.:
RSF Sp. z o.o., Kombornia 1, 38-420 Korczyna, Polska
Santander Bank Polska
konto PLN: PL 60 1090 1665 0000 0001 3513 3520
BIC/ SWIFT: WBKPPLPP
4. Potwierdzona rezerwacja może zostać zmieniona nie później niż na 21 dni przed data wskazana w rezerwacji.
5. W przypadku anulacji lub w przypadku nie wykorzystania rezerwacji w zamówionej ilości osób w zarezerwowanym terminie zadatek przeznaczony jest na pokrycie kosztów przygotowania posiłku i nie podlega zwrotowi.