
Potańcówki w Komborni
2025-10-17
Międzynarodowy Konkurs Win „Carpatia Vini” Kombornia 2025
2025-11-04
Potańcówki w Komborni
2025-10-17
Międzynarodowy Konkurs Win „Carpatia Vini” Kombornia 2025
2025-11-04Kolacja z gęsiną na Święto Niepodległości

Z okazji 11 listopada zapraszamy na wyjątkową, uroczystą kolację degustacyjną inspirowaną polską tradycją i jesiennymi smakami. Tego wieczoru w restauracji Dworu Kombornia królować będzie gęsina – podana w eleganckiej, dworskiej odsłonie.
W menu przygotowanym przez naszego Szefa Kuchni:
- Schab z musem z czerwonej kapusty i pieczonym jabłkiem
- Łosoś gravlax z musem cytrynowym, proziakiem i prażoną cebulą
- Krem z dworskiej dyni z konfitowaną gęsiną i żurawiną
- Pierś z gęsi z kopytkami, spaghetti z marchewki i cukinii oraz sosem winno-śliwkowym
- Strucla z białym makiem i powidłami śliwkowymi
To wyjątkowy wieczór pełen aromatów, wspomnień i polskich smaków w najlepszym wydaniu.











